2023-08-14 560 瀏覽
【Maahi No Mashi】日本黃牛黑手黨Wagyumafia開嘅日式餐廳。搞鬼嘅裝飾同埋浮誇嘅拉麵,相信好多人都有見過佢哋嘅相😂 🇯🇵⭐️和牛丼飯 $180 🍚日本直送嘅尾崎和牛會用切肉機切成薄片,用火槍燒完之後好香。排成一個圈再加埋隻蛋,望落勁靚仔🤩 就咁望落有啲細碗,但係其實飯落都好飽,撈咗蛋之後啲飯好濕潤好正!🥹⭐️特製和牛沾麵 $160 🍜沾麵個麵底偏粗身,好彈牙同埋掛汁👍🏻每片和牛都係五成熟,油脂分布都幾均勻,食落口感唔錯。個最好濃郁,鍾意重口味嘅朋友仔可以試吓-見識到店員嘅招牌手勢,但係因為太快手我打唔到卡😂 唔好意思叫佢再做多次就冇影到🙈-餐廳入邊得10個位,出邊有人排隊所以唔可以慢慢食同埋傾密計,所以環境方面唔算好舒服,不過嘢食味道OK!推介飯多過麵🫡
【Maahi No Mashi】

⭐️和牛丼飯 $180 🍚

⭐️特製和牛沾麵 $160 🍜
沾麵個麵底偏粗身,好彈牙同埋掛汁👍🏻
每片和牛都係五成熟,油脂分布都幾均勻,食落口感唔錯。
個最好濃郁,鍾意重口味嘅朋友仔可以試吓

和牛丼
和牛丼