細細個嗰陣,唔明白點解啲大人咁期待星期五,什麼TGIF!到自己出嚟做嘢,真係好想快啲到星期五!雖然今日只係星期三,不過我哋就去旺角銀城廣場嘅Mini Friday,充充電!墨西哥脆片未落單,店員就送上墨西哥脆片同芝士醬,惹味香口,唔夠兩分鐘無晒,哈哈!前菜:巴馬火腿配甜瓜我哋每人叫咗一個晚餐,套餐加$18可以將田園沙律升級至巴馬火腿配甜瓜,Parma Ham好香,配埋清甜嘅蜜瓜同哈蜜瓜片,好夾呀!餐湯:是日餐湯意大利雜菜湯,蕃茄味濃郁,十分足料,啖啖都有蔬菜,正!另外,南瓜忌廉湯,入口香滑,仲有少少南瓜肉。主菜:露絲瑪利燒全隻法國黃油春雞嘩!大大隻春雞,真係好有份量,外皮燒到金黃色,熱辣辣,香噴噴!燒嘅時間啱啱好,皮脆肉嫩,肉汁豐富,點埋露絲瑪利醬,無得彈!再配埋秋葵、蕃茄同黃薯蓉,好滿足!主菜:美式醬燒西班牙像樹果黑毛豬梅肉配北海道原隻帶子兩隻原隻帶子煎得啱啱好,外脆內軟,鮮味十足!黑毛豬梅頭好腍身,肉汁豐富,加埋美式醬,好惹味。特別欣賞配埋新鮮菠蘿粒,醒下胃!甜品:芒果芝士蛋糕芒果芝士蛋糕味道濃郁,好Creamy。By A姐M佬 玩樂日記  aandmdiary.com

甜品:芒果芝士蛋糕
芒果芝士蛋糕味道濃郁,好Creamy。

By A姐M佬 玩樂日記  aandmdiary.com
2018-10-03