今次第一次食呢間放題店,特別嘅地方就係環境寬敞,而且都幾貼心,例如有專畀小朋友玩嘅區域。餐廳位於尖東麼地道,位於二樓,平日嚟到,啱啱有位。刺身 (⭐⭐⭐⭐💢)刺身嘅款式都唔少。我哋點咗三文魚、甜蝦、泰式生蝦、帶子等等。刺身體積肥大,食落鮮甜新鮮,係放題嘅重點。薄切牛肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)薄切牛肉由於薄身,所以食落非常有咬感,一啲都唔煙韌,幾乎入口即溶,而且份量都唔少。芝麻雞翼 (⭐⭐⭐⭐⭐)另一款推介就係芝麻雞翼,肉質都幾鮮美,有啲汁流出嚟,再加埋芝麻,一共都食咗幾多件。壽司 (⭐⭐⭐⭐⭐)推介鵝肝帶子壽司,鵝肝細細粒,不過帶子就好大件,一啖咬落後真係好正。另外仲有海膽軍艦,雖然我麻麻地海膽,但朋友話好正。雪糕甜品 (⭐⭐⭐⭐⭐)呢間嘢啲雪糕甜品款式非常多。甜品有馬豆糕、焦糖布丁、大菜糕、木糠蛋糕等。雪糕仲正,有名牌子,分別有雲呢拿、朱古力、士多啤梨同埋咖啡味。飲品款式都好多,除咗普通罐裝或者樽裝嘢飲之外,仲有酒精飲品。另外好餐廳仲有一個室溫飲料區,非常貼心。埋單三百蚊之內,同普通放題店差唔多價錢,但係寬敞同豐富食物,幾滿足。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 日悅極尚日式放

刺身 (⭐⭐⭐⭐💢)
刺身

薄切牛肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)
牛肉

芝麻雞翼 (⭐⭐⭐⭐⭐)
芝麻雞翼

壽司 (⭐⭐⭐⭐⭐)
鵝肝壽司
海膽壽司

雪糕甜品 (⭐⭐⭐⭐⭐)
甜品

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
日悅極尚日式放題 尖沙咀麼地道67號半島中心2樓

推介菜式:芝麻雞翼、薄切牛肉

👍🏻座位舒適
👍🏻貼心服務