2024-01-31 38 瀏覽
嘩!少不免要同大家講下昨晚嗰餐「千之味盛盒」,爆汁三文魚到帶子,每件生魚片都做到恰到好處嘅新鮮,真係鮮嫩得滑!🍣 那個「火炙盛盒A」,種種海味經火炙後,那份微焦香跟口感絕妙無雙,尤其火炙芝士三文魚,芝士喺魚肉上溶化,那陣陣香味撲鼻而來,丫!真係令人一試難忘。至於嗰幾隻天婦羅大蝦,外脆內嫩嘅功夫,正!邊食邊讚,炸得啱啱好,唔會過度油膩,海鮮味十足。而家嘅外賣,用料都唔會因為平就馬虎,仲可以坐喺屋企舒舒服服,食到酒店水準嘅日料,真係無得輸!仲有陣時候,人就係想搵啲簡單,得心應手嘅美食,無需要花哨口甜,只求味道夠正點,價錢又抵食, `御品.千之味` 絕對符合到我對呢啲要求。下次再食,實要召集班friend一齊試下其他款式,心郁郁啦!😋👌🏻🥢