2024-04-06 265 瀏覽
♡ 日式居酒屋|味道樂♡-今日想同朋友食個飯聚吓舊 於是就嚟到我平時最鍾意嘅居酒屋味道樂✨環境同格調都好好 傾偈放鬆真係啱晒✌️- ♡ 黑松露和牛炒飯 ♡ $78黑松露落得好夠✨炒飯仲炒得粒粒分明細細粒嘅和牛好易入口加埋青瓜同埋蝦米 越食越滋味🥰-♡ 迷你火炙左口魚邊丼 ♡ $108左口魚入口即溶 醬汁香濃 每次到味道都一定要叫✌️-♡ 火炙北海道帆立貝蟹膏卷 ♡ $118帆立貝勁大粒 ~ 上面仲要全部都係蟹膏包住青瓜絲 食落零舍清新-♡ 汁燒大白鱔(兩串 )♡ $78白鱔好肥美 外皮燒得好香脆-♡ 三文魚腩火炙壽司🍣 ♡ $58三文魚腩頗肥 入口即溶❥#⇢店鋪資料:味道樂居酒屋 (元州街) (長沙灣)長沙灣元州街498號青華閣地下C號舖## 🔍尋找同區美食📍➾ #礦泥黃X長沙灣-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處#香港美食地圖#香港美食指南
♡ 日式居酒屋|味道樂♡

左口魚入口即溶
醬汁香濃
每次到味道都一定要叫✌️
♡ 火炙北海道帆立貝蟹膏卷 ♡ $118

帆立貝勁大粒 ~
上面仲要全部都係蟹膏
包住青瓜絲
食落零舍清新
♡ 汁燒大白鱔(兩串 )♡ $78

白鱔好肥美 外皮燒得好香脆
♡ 三文魚腩火炙壽司🍣 ♡ $58

三文魚腩頗肥 入口即溶

⇢店鋪資料:
味道樂居酒屋 (元州街) (長沙灣)
長沙灣元州街498號青華閣地下C號舖

🔍尋找同區美食📍