收咗工之後同朋友喺旺角附近行咗陣,因為之前自己都食過呢間餐廳覺得唔錯,所以就推薦佢哋上嚟呢間餐廳食飯😋餐廳嘅面積唔算細,坐起嚟都唔算十分之擠迫,起碼食飯時間都唔會感覺人迫人👍我哋三個人total叫咗三個嘢食,有溫泉蛋芝士忌廉扁意粉🍝、黑松露啡菇水牛芝士薄餅🍕,同埋佢哋嘅招牌菜王牌威靈頓牛柳🥩🍝溫泉蛋芝士忌廉扁意粉:平時食呢一類意粉,一定會吉爆佢個蛋漿撈埋啲意粉一齊食🍳令到啲意粉再滑啲。芝士味都算香濃,幾好食🧀🍕黑松露啡菇水牛芝士薄餅:呢款薄餅除咗有黑松露嘅味道,加上牛肉粒🥩同芝士🧀嘅配合,十分之恰到好處好野味👍十分喜歡佢哋薄餅香脆嘅外皮,加上有咬口嘅牛柳粒同啖啖芝士,呢款薄餅十分出色👍🥩王牌威靈頓牛柳:焗出嚟嘅顏色十分吸引,外皮切落去果下十分之鬆脆。入邊嘅牛肉汁滲出來,見到鮮嫩顏色嘅牛肉就已經留晒口水,熟度啱啱好唔會韌👍呢餐三個人食啱啱好唔會太飽,經開附近嘅朋友不妨一試😋

🍝溫泉蛋芝士忌廉扁意粉:

🍕黑松露啡菇水牛芝士薄餅:

🥩王牌威靈頓牛柳:

呢餐三個人食啱啱好唔會太飽,經開附近嘅朋友不妨一試😋
2023-02-05
  • 皇牌威靈頓牛柳