💖Freshlane係港島有多間分店嘅外賣平台,只要係app📱度落單,然後去佢地智能櫃自取、或者外賣速遞🛵都可以。佢地同30幾點餐廳都有合作,我今日想食東南亞菜,嗌左Bali Bowl試下佢地嘅印尼🇮🇩菜!1️⃣印尼炒麵配雞肉🐔 $64💖印尼炒麵食極都唔膩,香口過公仔麵多多聲!雞肉份量幾多,切成細塊,口感幾軟同唔乾。另外有太陽蛋、青瓜🥒、番茄🍅同炸蒜粒🧄。仲送左塊蝦餅🦐!2️⃣香炸豬肉粒🐖 $64💖除左白飯同靚靚嘅太陽蛋🍳之外,另外配balinese salad,係一啲爽脆鹹香嘅菜,食落有種榨菜嘅感覺。香炸豬肉粒外脆內嫩,炸皮唔會鬆厚濕潤,keep到嘅脆口感,油膩感都唔會好重!3⃣️印尼薯餅🥔 $38💖推薦!外皮好脆又香口,油香味邪惡😈。入面好足料,薯仔口感綿密,仲有蔥等其他配菜。💖點餐同攞餐都好方便快捷,推薦比趕唔切煮飯🔥、想加餸或者附近返工💼嘅朋友仔,嚟呢度買方便又好味~

1️⃣印尼炒麵配雞肉🐔 $64

2️⃣香炸豬肉粒🐖 $64