2020-10-28 637 瀏覽
💛呢間黃店主要係食丼飯 有熟嘅 有刺身嘅 有自選嘅 有預定嘅 亦有好多款小食🍴 我今次就淨係嗌左一個「大勝自選丼」😋自選丼可以點自己鍾意嘅食材🥳佢有30款食材可以揀㗎❣️而且麵豉湯同白飯可以任添👏🏻-▪️👑大勝自選丼🥢𝙾𝚙𝚝𝚒𝚘𝚗𝚊𝚕 𝚂𝚊𝚜𝚑𝚒𝚖𝚒 𝙳𝚘𝚗(最少選三款刺身)(會跟一碗麵豉湯&一粒雪米滋)我點左白醋飯底比普通壽司飯酸少少,再加油甘魚腩(兩切)、辣味三文魚(一份)、炙燒左口魚(四切)同碎蔥吞拿魚腩(一份)油甘魚腩厚切又肥美又爽口、炙燒左口魚好香魚油味、辣味三文魚,嘅辣沙律醬好啱撈飯、蔥吞拿魚腩好綿好蓉(my fav)🥰👏🏻個丼飯仲有幾塊長紫菜 可以用黎包飯食~😋-總括而言:高質魚生丼😋食材新鮮刺身又厚切👍🏻價錢中等 👌🏻我下次要試下其他丼同小食🤤-💰:~$100-$150 (視乎你要幾多款刺身)自選刺身價錢:$18-$68我上個月去午餐3點前堂食仲有88折~
▪️👑大勝自選丼🥢𝙾𝚙𝚝𝚒𝚘𝚗𝚊𝚕 𝚂𝚊𝚜𝚑𝚒𝚖𝚒 𝙳𝚘𝚗
(最少選三款刺身)(會跟一碗麵豉湯&一粒雪米滋)
個丼飯仲有幾塊長紫菜 可以用黎包飯食~😋
大勝自選丼

💰:~$100-$150 (視乎你要幾多款刺身)
自選刺身價錢:$18-$68
我上個月去午餐3點前堂食仲有88折~
大勝自選丼