新裝修後第一次食而家係忍者同埋列車送餐風格🥷🚝👨🏻‍🍳🤳🏻刺身拼盤 & 紫菜溫泉蛋玉子丼刺身算係新鮮,一個拼盤入面有六款,我地比較鍾意嘅三款係三文魚、鯛魚同油甘魚☺️紫菜配半熟溫泉蛋撈埋飯一齊食~一啖刺身一啖飯都幾夾👨🏻‍🍳🤳🏻日式蒸蛋 & 枝豆粒粒野菜沙律不過不失嘅日式前菜☺️蒸蛋嘅蛋味比較重,同一般其他日式餐廳高湯味濃啲嘅日式蒸蛋有啲唔同~👨🏻‍🍳 🤳🏻蒜香燒茄子鋪滿蒜蓉醬嘅燒茄子😋茄子肉燒到好軟熟,搭配蒜蓉醬一流!👨🏻‍🍳 🤳🏻 蒲燒鰻魚定食鰻魚都幾入味,唔會話好淡,配飯食都幾夾😉好似冇食過鰻魚配飯以外嘅配搭😂想以後搵下試下👨🏻‍🍳 🤳🏻濃味芝士薯餅芝士味好濃郁,所以食一塊就有啲飽嘅感覺😂👨🏻‍🍳 🤳🏻焙茶奶凍 & 綠茶奶凍兩個奶凍一上檯嘅感覺係:好動L😂左右搖晃震左成20秒先靜止。兩個都分別地好重茶味~鍾意茶味嘅話可以一試☺️👨🏻‍🍳 🤳🏻藍柑乳酸梳打 & 斑蘭椰乳紅豆有啲係日式餐廳飲到手搖飲品嘅感覺~可能因為未飲過藍柑嘅飲品,所以覺得口感都幾特別,係之前冇飲過嘅味道😌紅豆冰就較重椰汁香~
新裝修後第一次食
而家係忍者同埋列車送餐風格🥷🚝

👨🏻‍🍳🤳🏻刺身拼盤 & 紫菜溫泉蛋玉子丼

👨🏻‍🍳🤳🏻日式蒸蛋 & 枝豆粒粒野菜沙律

👨🏻‍🍳 🤳🏻蒜香燒茄子
鋪滿蒜蓉醬嘅燒茄子😋茄子肉燒到好軟熟,搭配蒜蓉醬一流!

👨🏻‍🍳 🤳🏻 蒲燒鰻魚定食

👨🏻‍🍳 🤳🏻濃味芝士薯餅
芝士味好濃郁,所以食一塊就有啲飽嘅感覺😂

👨🏻‍🍳 🤳🏻焙茶奶凍 & 綠茶奶凍

👨🏻‍🍳 🤳🏻藍柑乳酸梳打 & 斑蘭椰乳紅豆