2024-04-25 195 瀏覽
銅鑼灣一帶有各式各樣美味嘅菜式餐廳,嚟到細街樓上有一間隱世簡約fusion餐廳,朋友推介我都唔知有一間高質嘅韓國菜🤭✨火炙北海道帶子配海鮮炸醬意粉睇吓呢款好少有帶子配炸醬麵配意粉,新派fusion果然好創新,帶子大大粒鮮甜又彈牙👍🏻,炸醬撈意粉都幾夾,份量好大份,女士一個人食真係食唔晒🤭✨醬燒頂級牛肉拌意大利飯依個頂級嘅牛肉,佢嘅味道好重口味再攪勻佢嘅意大利飯配上溫泉蛋撈埋一齊食嘅紫菜,好豐富層次,每啖又唔會油膩,值得一試😌✨焦糖脆脆鮮奶咖啡朋友鍾意焦糖嘅咖啡,果然好足料😳🤩咖啡好出加埋焦糖口感好脆有三種層次❤️🤭甜得來又帶出咗香滑嘅咖啡,每一啖都好棉滑,仲有杯嘢飲啱晒打卡🤭👍🏻✨草莓鮮奶我就喜歡鮮奶嘅草莓味,感覺好似奶昔,有少少酸酸地士多啤梨🍓好濃郁,鮮奶好滑😍✨+$66 粟米湯、升級自選飲品、特色蛋糕非一般粟米湯,佢嘅濃度非常濃郁,好甜好好味🤤我就揀咗抹茶味芝士蛋糕🍰😆味道帶出少少一個抹茶嘅甘香味道而去計時都好滑同埋好香濃,亦都唔會概括左抹茶嘅味道,好有驚喜✨🤩

✨火炙北海道帶子配海鮮炸醬意粉

✨醬燒頂級牛肉拌意大利飯

✨焦糖脆脆鮮奶咖啡
朋友鍾意焦糖嘅咖啡,果然好足料😳🤩

✨草莓鮮奶

+$66 粟米湯、升級自選飲品、特色蛋糕
非一般粟米湯,佢嘅濃度非常濃郁,好甜好好味🤤

我就揀咗抹茶味芝士蛋糕🍰😆
2024-04-25