餐廳: 何車車仔麵 (大南街)
資訊:

2024-04-20 152 瀏覽
原來車仔麵都可以咁多樣化,呢間車仔麵有供應唔同麵底;有蒟蒻面、黑松露撈麵、日式拉麵等等真係照顧哂唔同人需要🍜[老何麵十餸配粗麵]$63一次過試哂十個招牌餸就唔洗煩啦😂十餸包括豬紅、豬皮、豬大腸、蘿蔔、雞翼尖、滷水雞翼、陳皮魚蛋、燒腩肉、炸魚片頭、炸腐皮蝦卷😋樣樣都咁出色;糖心蘿蔔好清甜又淋完全無渣,平時食車仔麵好少可以食到咁甜嘅蘿蔔,值得一讚!啲豬皮豬大腸整得好乾淨食落好爽口,雞翼同雞翼尖都滷得好入味,雞翼尖仲有少少酒香味 ,魚蛋用陳皮魚蛋好有誠意,食落好香陳皮味有驚喜👍🏻值得encore!至於個湯底揀左麻辣湯(小辣)湯底有少少藥材味,但完全無油膩感仲好清甜,最後我真係飲哂啲湯😂另外一提車仔麵配料可以係app落單時自由加減;芫荽、蔥、蒜、乾蒜,好似我咁鐘意食芫荽就襟多兩下就會多芫荽,呢點真係幾細心環境⭐️⭐️⭐️ ⭐️性價比⭐️⭐️⭐️ ⭐️推薦度⭐️⭐️⭐️⭐️人均消費:$63整體分數:92.86分

🍜[老何麵十餸配粗麵]$63

環境⭐️⭐️⭐️ ⭐️