2023-12-20 21 瀏覽
Bunny Churros 係人都知葵廣都好嘢食,而加就連西班牙油炸鬼?都有!今日同朋友經過見到有churros,即刻勾起我當年去西班牙旅行嘅回憶,忍唔住買咗嚟試。問落先知原來Churros係新開,由三個90後嘅老闆喺西班牙取經返嚟開嘅,佢哋仲改良咗churros嘅口感,令佢比較鬆軟再帶小小蛋糕口感,食落好得意,連同行嘅男仔朋友都讚!另外佢哋嘅雪糕同埋嘅配料都係自家手工制,十分有誠意!🍦白皇后夢想世界Churros / 自家製雲呢拿雪糕/ 海鹽焦糖醬/ 海鹽焦糖脆脆/ 糯米糍粒/ 杏仁粒雲呢拿雪糕味道偏甜,配上海鹽焦糖醬。中和蕃,海鹽焦糖脆脆有淡淡的焦香味,好味!聽店員講,呢款屬於比較甜嘅款,好甜嘅你地記得叫啦!🍦路飛的下午茶Churros / 日本煎配純玄米粉/玄米茶手工雪糕/台灣黑糖醬/玄米茶凍/糯米糍/脆米我自己就買咗玄米茶味,玄米茶雪糕食落唔會太甜,味道有少少似焙茶,但係比焙茶清香,配上鴨糖醬啱啱好!幫襯嘅時候咁啱見到有聖誕限定款,即刻偷影咗張,好cute cute ah❤️ 佢成間舖頭都有陣vintage 美式風格,打卡岩哂!🍦Bunny Churros (葵芳)葵芳葵富路7-
Bunny Churros

🍦白皇后夢想世界

🍦路飛的下午茶

🍦Bunny Churros (葵芳)
葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖
外賣自取