招聘中
月薪
$19,000+
月薪
2023-12-15 51 瀏覽
呢間環境好靚既新派泰國菜,不單裝飾靚靚,食物既擺盤都好打卡able! 想講我地係食都最後的一枱客😆脆炸軟殼蟹米紙卷配牛油果醬-大大隻軟殼蟹十分厚肉,配埋薄片子薑包係米紙內,味道好特別,子薑唔會好搶,重可以減輕油膩感。泰式鹹蛋黃金單邊雞翼-外層佈滿鹹蛋黃蓉,入口勁香,而單邊雞翼方便入口之餘,肉同蛋黃的比例更平均,鹹蛋黃愛好者必選。脆炸豆腐配泰式魚露-外脆內滑,熱辣辣要小心食,配合魚露食落無咁熱氣之餘,又多左泰式風味。濃汁冬陰功虎蝦海鮮燴飯-首先要講好多海鮮又蝦又青口又新魷,都係新鮮彈牙,而燴飯係比較濕身,呢個冬陰功重香茅味,惹味~阿閒泰奶茶配自家奶茶雪條凍-奶茶唔係好甜,泰茶專屬既茶香十分濃郁,冰凍就係源自支雪條,而多奶少奶都係自己話事。泰式街頭椰子雪糕-足足有兩大球,好香椰子味,偏向椰奶香,入口特別細滑有厚度,配埋糖衣包裹的合桃,增加香脆口感。