不論店內、店外亦設計得彷如新幹線一樣,而另一特色就莫過於係以新幹線列車送餐,吸引到唔少大人同小朋友添架。店外設有論侯位置,令客人等侯期間亦彷如置身新幹線之內,而上方設有一個大屏幕,並設計成路線圖以顯示各款壽司及小食之價錢。店外設有一個新式嘅輪候顯示,夠晒簡單清晰;店內嘅裝修一絲不苟,每個角落都盡顯心思。店內提供小童用嘅BB餐椅,可按需要向店員提出要求喔。角切魚生丼定食HKD$68 *角切魚生飯+沙律+麵豉湯*呢個魚生飯同平時食嘅有啲唔同,唔同在係因為有小JM媽鍾意食嘅希靈魚添架!迷你丼駅HKD$ 42 *三文魚蟹子丼(迷你)+牛肉薯餅+炭燒雞串*可樂薯餅夠趣,但唔油膩加洲駅HKD$42 *北寄貝、三文魚、甜蝦、加洲卷(壽司)+蟹子沙律+烏冬*兒童餐-月亮號HKD$42 *海苔魷魚天婦羅+加洲卷+玉子燒+益力多*圖中兩份都係月亮號,但唔同嘅係在於配搭。正常嘅月亮號會係圖中上方嘅式樣,但因為小JM年紀太細食唔到魷魚,所以店員亦好貼心咁俾我地將海苔魷魚天婦羅 轉為 牛肉薯餅。而因為俾小朋友食嘅關係,玉子燒亦都係暖架,所以可以好放心俾小朋友進食。
不論店內、店外亦設計得彷如新幹線一樣,

店外設有論侯位置,令客人等侯期間亦彷如置身新幹線之內,

店內提供小童用嘅BB餐椅,可按需要向店員提出要求喔。

角切魚生丼定食HKD$68 *角切魚生飯+沙律+麵豉湯*

呢個魚生飯同平時食嘅有啲唔同,
唔同在係因為有小JM媽鍾意食嘅希靈魚添架!

可樂薯餅夠趣,但唔油膩

圖中兩份都係月亮號,但唔同嘅係在於配搭。
正常嘅月亮號會係圖中上方嘅式樣,
但因為小JM年紀太細食唔到魷魚,
所以店員亦好貼心咁俾我地將海苔魷魚天婦羅 轉為 牛肉薯餅。
而因為俾小朋友食嘅關係,玉子燒亦都係暖架,
所以可以好放心俾小朋友進食。
迷你丼駅
角切魚生丼定食