Park café

我家今年想外出食個喜慶新年飯,又想特別一點,大家一致同意食自助餐😎👍 個個都可食到自己喜愛嘅食物!.百樂酒店Park cafe ,我哋不是第一次食,喜歡熟食、海鮮刺身、甜品都好多選擇,大人小朋友和老人家都啱哂!.依家做緊法式煮「意」海鮮自助晚餐 主題,好多地道法國🇫🇷及意大利🇮🇹佳餚,包括法式白酒忌廉煮蜆、黑松露野菌海鮮意大利飯、法式洋蔥湯、法式香草牛油焗田螺酥盒、威靈頓豬柳、西西里紅菜頭茴香橙沙律、紅酒燴雞等等.每位成人更可獲贈 #法式牛油香蒜焗龍蝦🦞😍味道鮮甜肉嫩~.刺身海鮮都好多款,麵包蟹、皇帝蟹腳、甜蝦、蜆、螺🥰🥰 職員keep住都有refill 同埋好新鮮嘅! .熟食首推 脆皮燒肉、燉湯、片皮鴨以及燒烤牛肉,味道都唔錯👍.食到咁上下,開埋甜品胃😌師傅即場即製嘅焦糖泡芙雪山、燕窩葡撻、瑞士MÖVENPICK雪糕、日式芝士餅、楊枝甘露等等,款款都要試!另外,果汁、啤酒、咖啡和茶都係無限飲👍.海馬仔自學識攞嘢食,就好喜歡食完又攞再食再攞😆,佢話最喜歡食自助餐~特別係好多海鮮食!媽媽我就好喜歡呢個意法主題😎,因為可以一次過貪心食哂所有平時喜愛嘅意法美食! 連少食自助餐嘅婆婆都話好啱佢
我家今年想外出食個喜慶新年飯,
又想特別一點,大家一致同意食自助餐😎👍
個個都可食到自己喜愛嘅食物!
百樂酒店Park cafe ,我哋不是第一次食,
喜歡熟食、海鮮刺身甜品都好多選擇,
大人小朋友和老人家都啱哂!
依家做緊法式煮「意」海鮮自助晚餐 主題,
好多地道法國🇫🇷及意大利🇮🇹佳餚,包括

每位成人更可獲贈 #法式牛油香蒜焗龍蝦🦞😍
味道鮮甜肉嫩~

熟食首推 脆皮燒肉、燉湯、片皮鴨
以及燒烤牛肉,味道都唔錯👍

食到咁上下,開埋甜品胃😌
師傅即場即製嘅焦糖泡芙雪山、燕窩葡撻、

海馬仔自學識攞嘢食,就好喜歡食完又攞再食再攞😆,佢話最喜歡食自助餐~特別係好多海鮮食!媽媽我就好喜歡呢個意法主題😎,因為可以一次過貪心食哂所有平時喜愛嘅意法美食! 連少食自助餐嘅婆婆都話好啱佢口味👍☺️ 價錢仲好優惠😌❤️性價比高!
2024-02-07
  • 海鮮