2018-08-11 73 瀏覽
又OT呀😠,決定攜同事食歺好嘅平衡一下😅係旺角其實講真都食到厭曬,即管search一下最近有咩新餐廳,朗豪坊新開一間壽司店,想去望吓,見等兩三張枱就試吓啦!等左10分鐘到就有位,裝修簡約寬敞樓底好高,幾Relax嘅感覺第一件事梗係要試吓佢啲壽司啦,點左一份丸十壽司盛合,一睇埋相就知冇揀錯,注明係築地直送,真係無得假,大鮪魚腩壽司,細細粒飯,魚油脂肪比例剛剛好,魚香芳香,幾乎不用咀嚼海膽壽司亦係冇得輸,好creamy 好鮮味一D腥味都冇牡丹蝦亦係非常黏口,一樣咁新鮮,唯一帶子壽司薄左少少!由於太肚餓嘅關係我哋再點在一碗飯同一碗烏冬😂😂牛肉燒得剛剛好有碳燒香味,配上一個溫泉蛋,好夾,鍋燒烏冬亦有驚喜,事關有一隻大天婦羅蝦另外點左一杯清森蘋果汁,清甜大大杯,但太多冰了,下次記得佢係小冰先算係有一大發現啦

丸十壽司盛盒
大鮪魚腩

海膽壽司亦係冇得輸,好creamy 好鮮味一D腥味都冇
海膽壽司

牡丹蝦亦係非常黏口,一樣咁新鮮,唯一帶子壽司薄左少少!

由於太肚餓嘅關係我哋再點在一碗飯同一碗烏冬😂😂

玉子燒牛肉飯