2019-05-03 418 瀏覽
本身想行去尖沙咀某拉麵店搵食 地鐵站口一出俾我見返牧羊好耐之前我仲讀緊書就係葵涌劇院成日食係我返學時期最chill既日子😂😂當然此生活不能長久 好貴😂.難得遇到當然入去食 我諗呢間都開左一段時間係我地好少入到呢個位港鐵新開左呢個出口簡直牧羊要多謝佢店內裝修依舊好有航海vintage風 好relax既感覺係呀部長態度有d古怪 講野無乜語氣 好似得罪佢咁😀我諗係社會既洗禮only 🤨這是什麼內心戲😀.今次叫左香蒜黑松露醬鮮菌意大利粉、香草青醬雞肉蘆筍意大利粉同爆谷咖啡香蒜黑松露醬鮮菌意大利粉本身諗住黑松露應該好重味 然後成口充滿住黑松露既感覺當然最後唔係 d鮮菌炒到乾晒皺皮的 黑松露見到蹤跡但係味唔濃囉係有d失望既 如果中意菌味濃 你會愛上但係我可能食慣忌廉版 就唔太中意成碟咁dry香草青醬雞肉蘆筍意大利粉呢碟意粉就係狀況內 好食 下次都係叫返有醬開心青醬超香 雞肉唔太老夠熟 有d汁咁啱啱好蘆筍又可以中和返浸青醬味 唔洗成口香草🌿意大利粉既發揮都唔錯 挺身唔太林 有口感我中意爆谷咖啡超超超超好飲 應該係因為我超中意有焦糖醬的咖啡如果有飲過星記既caramel frap 記得上面d sour
本身想行去尖沙咀某拉麵店搵食 地鐵站口一出俾我見返牧羊

蘆筍又可以中和返浸青醬味 唔洗成口香草🌿
爆谷咖啡

意大利粉既發揮都唔錯 挺身唔太林 有口感我中意
爆谷咖啡超超超超好飲 應該係因為我超中意有焦糖醬的咖啡
如果有飲過星記既caramel frap 記得上面d source又中意既
我話你知你會好中意好愛呢杯爆谷咖啡

不得不讚係咖啡層泡打得非常細同幼滑 打得好飲仲會打出奶既甜味
爆谷沾上靚泡泡 係人生一大樂事❤️
誠推入牧羊試咖啡 仲有好多得意野都未試🤪❤️