呢一間來自美國紐約嘅人氣漢堡品牌 @shakeshackhongkong 平時已經好鐘意食佢既薯條同漢堡 今期出咗勁岩我既開心果奶昔😍一定要試吓‼️▫️SmokeShack呢一款用左芝士牛肉漠堡配美國全天然蘋果木燻煙肉、樱桃辣椒粒及自家秘製 ShackSauce🥰味道帶點香辣 口感層次一流~▫️Chicken Shack有兩款選擇 想食滑啲就叫左香脆雞腿 配生菜、醃青瓜和牛油奶酪香草蛋黃醬 雞肉嫩滑唔鞋 熱辣辣好juicy 味道清新唔膩 香脆又好食‼️▫️Pistachio Shake頂層有厚厚既鮮忌廉 自家製雲呢拿雪糕配搭意大利開心果及鹽味蜜糖 再灑上開心果碎及薄脆片 香甜又濃郁 creamy既奶昔配埋開心果碎既咬口 好正 加埋薯條食真係一流🥰▫️招牌香脆波浪紋薯條金黃酥脆 外脆內軟 熱辣辣食真係好惹味👍🏻

▫️SmokeShack

▫️Chicken Shack