2023-09-21 483 瀏覽
*✲゚*。 🎂新出泰式奶茶戚風蛋糕🧋好耐冇食過La Famille嘅蛋糕喇 佢嘅戚風蛋糕好軟綿綿😙見佢最近出左泰式奶茶味好吸引 就趁朋友生日試下😆面頭滿滿泰式奶茶忌廉 中間仲加左黑豆同忌廉芝士食落幾夾 值得一試😍大甲香芋黑糖麻糬都好好食 香芋味突出而且有黑糖麻糬 幾有層次😋英國伯爵茶戚風我之前都食過幾次 相對另一款伯爵夫人 呢個伯爵茶味再濃少少 但係中間cream嘅比例多左d🫣日本白桃戚風賣相好靚 中間仲有真 白桃果肉架🍑仲有另外兩個新出嘅味 玫瑰荔枝🌹同日本赤肉蜜瓜🍈不過我去果日已經賣哂試唔到🙈-✨ 泰式奶茶 ($60)✨ 大甲香芋黑糖麻糬 ($65)✨ 英國伯爵茶 ($60)✨ 日本白桃 ($65)-📍 La Famille @lafamillecake時代廣場 | 怡和街 | ifc | 中環港鐵站 | 太古城中心 | 黃竹坑 | 海港城 | K11 購物藝術館 | 朗豪坊 | 荷里活廣場 | apm | 沙田港鐵站 | 大埔超級城 | 荃灣廣場 | 元朗廣場 | 屯門市廣場 | 將軍澳中心
*✲゚*。 🎂
新出泰式奶茶戚風蛋糕🧋

見佢最近出左泰式奶茶味好吸引 就趁朋友生日試下😆
面頭滿滿泰式奶茶忌廉 中間仲加左黑豆同忌廉芝士
食落幾夾 值得一試😍

日本白桃戚風賣相好靚 中間仲有真 白桃果肉架🍑

仲有另外兩個新出嘅味 玫瑰荔枝🌹同日本赤肉蜜瓜🍈
不過我去果日已經賣哂試唔到🙈
✨ 泰式奶茶 ($60)
✨ 大甲香芋黑糖麻糬 ($65)
✨ 英國伯爵茶 ($60)
✨ 日本白桃 ($65)
📍 La Famille @lafamillecake