2024-03-18 862 瀏覽
睇左好多食評話好高級 好靚 book位又講明有dress code搞到我去之前有少少緊張😆不過去到 無想像中咁高級同拘謹😂仲好!我可以大啖大啖咁食我想食嘅嘢🫶🏻🫶🏻海鮮方面,有鮑魚、龍蝦尾、帶子、蟹腳🦀etc.龍蝦尾拆晒肉,又鮮甜又方便食 超讚🥹即刻覺得值呢個價🫣帶子好結實 好味😋蟹腳唔會太鹽 食到蟹味 算幾好👍🏼另外,中式海鮮有蒜蓉粉絲蟶子 就係想像中個種好食嘅中式海鮮味 好食👅此外,我都欣賞嘅係甜品!tiramisu, cheese cake,雪糕(自家製的,真係有分別)都高質,發揮呢啲食物應有嘅好味。以上食物都好食 係expected個隻好食 唔係話有啲好驚艷嘅感覺 但質素係好,係好味。另外,我book位有remark 慶祝生日🎂塊生日朱古力牌唔係話好特別地好食,不過比我想像嘅好食好多,我哋有食晒成塊(平時我唔食生日牌覺得唔好食)🤣欣賞塊生日牌!!
海鮮方面,有鮑魚、龍蝦尾、帶子、蟹腳🦀etc.
龍蝦尾拆晒肉,又鮮甜又方便食 超讚🥹即刻覺得值呢個價🫣
帶子好結實 好味😋
蟹腳唔會太鹽 食到蟹味 算幾好👍🏼