好靚嘅奶油色系 簡約風格加圓拱門設計💛店內仲有好多小擺設 加上柔和燈光整體氛圍感令人好舒服 好適合打卡🧸🫶🏻.🥘 𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘉𝘦𝘯𝘯𝘺 ($148)炸雞外皮香脆 食落滿滿肉汁又夠鮮嫩配上流心蛋 薯角 火箭菜 酸種麵包 配搭豐富仲有蛋黃醬可以點黎食 味道得以昇華.🧇 𝘊𝘳𝘰𝘪𝘴𝘴𝘢𝘯𝘵 𝘍𝘳𝘦𝘯𝘤𝘩 ($98)擺盤好靚好精美 有食用花花同水果伴碟🌼除咗睇得食落都相當有驚喜 唔同一般窩夫同牛角包一樣一層層好酥脆 甜甜地 配上自製藍莓醬 加蜜糖食 Perfect match 💕影咗一輪相先食都依然酥脆 完全冇淋身!!.🥛𝘈𝘭𝘭 𝘋𝘢𝘺 𝘉𝘳𝘦𝘬𝘬𝘪𝘦 𝘚𝘮𝘰𝘰𝘵𝘩𝘪𝘦𝘴 ($62)𝑉𝑎𝑛𝑖𝑙𝑙𝑎 𝑌𝑜𝑔𝑢𝑟𝑡+𝑀𝑖𝑙𝑘+𝐵𝑎𝑛𝑎𝑛𝑎+𝐻𝑜𝑛𝑒𝑦+𝑀𝑢𝑒𝑠𝑙𝑖 整體配搭好healthy好好飲🍌香蕉味比較重 唔會好甜 而且唔會有碎冰粒 飲落好順口 仲有椰絲伴係杯邊 好有心思🤍.🍵 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 - 𝘩𝘰𝘵 ($46)抹茶味無想像中濃厚 比較偏淡 沒有後味 甜度適中無粉沉底.員工亦相當友善 除咗會推介熱門食物 亦留意到我哋坐咗細枱又拎住好多野 主動問我哋要唔要多張凳 呢啲細心位
好靚嘅奶油色系 簡約風格加圓拱門設計💛
店內仲有好多小擺設 加上柔和燈光
整體氛圍感令人好舒服 好適合打卡🧸🫶🏻
🥘 𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘉𝘦𝘯𝘯𝘺 ($148)
炸雞外皮香脆 食落滿滿肉汁又夠鮮嫩
配上流心蛋 薯角 火箭菜 酸種麵包 配搭豐富
仲有蛋黃醬可以點黎食 味道得以昇華
🧇 𝘊𝘳𝘰𝘪𝘴𝘴𝘢𝘯𝘵 𝘍𝘳𝘦𝘯𝘤𝘩 ($98)
擺盤好靚好精美 有食用花花同水果伴碟🌼
除咗睇得食落都相當有驚喜 唔同一般窩夫
同牛角包一樣一層層好酥脆 甜甜地
配上自製藍莓醬 加蜜糖食 Perfect match 💕
影咗一輪相先食都依然酥脆 完全冇淋身!!
唔會好甜 而且唔會有碎冰粒 飲落好順口
仲有椰絲伴係杯邊 好有心思🤍
🍵 𝘔𝘢𝘵𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦 - 𝘩𝘰𝘵 ($46)
抹茶味無想像中濃厚 比較偏淡 沒有後味
甜度適中無粉沉底
員工亦相當友善 除咗會推介熱門食物 亦留意到我哋坐咗細枱又拎住好多野 主動問我哋要唔要多張凳 呢啲細心位好加分👍🏻 離開時依然有親切笑容歡送 有啲難忘 絕對值得二訪🥰
All Day Brekkie Smoothies
Matcha Latte (hot)
下午茶
  • Croissant  French