餐廳: 芭堤雅小廚
資訊:

同屋企人食,食到一肚氣,又唔知佢點處理啲餸叫左碟炒通菜,食左一邊,外面熱,入面冰凍,我成啖嘔心比lur返出嚟,叫屋企人咪再食,唔知佢點處理啲食物🤮個老闆娘過嚟”了解”,第一句問我哋兜菜黎左幾耐,個下已經知道佢想導向我哋答”好耐”,但個刻我就諗住認真答所以有認真諗點知我都未答,個老闆娘自己話: 「我都相信黎左好耐」🙄🙄屋企人即刻好嬲好嬲話呀佢咁講咩意思,完全唔聽我哋意見,兩隻耳仔聽住,個老闆娘重要死口唔認自己講過佢相信黎左好似🙄之後同佢理論,全程話係風口問題。喂大佬,你碟野外熱內冷,點會係風口?重要係冰凍,唔係凉🤮佢重要問我係咪100% sure唔關風口,我都好有信心話我100% sure我同你反晒,你第一件事係話我有問題,而唔係正視。大佬,我同你講我直情擔心你食物安全呀💀如果唔係佢隔離間泰國餐廳多人等,我都唔會入嚟食
同屋企人食,食到一肚氣,又唔知佢點處理啲餸

點知我都未答,個老闆娘自己話: 「我都相信黎左好耐」🙄🙄

如果唔係佢隔離間泰國餐廳多人等,我都唔會入嚟食

2024-05-15