係附近番工,同同事一個星期最少黎食2次午飯,依度較靜又坐得舒服,職員親切有禮,最鐘意食燒鯖魚&雞絲炒烏冬,有時亦會食下旋風蛋飯,因為覺得賣相好靚。但我哋以後唔會再黎幫襯,原因是咁的:今日像平時一樣過黎食午飯,點咗鯖魚set lunch, 食物依然好味,但好似係換咗個著黑色衫男主管,唔見親切細眼肥哥哥,我坐係玻璃窗角落位,已離Open kitchen 算遠,進食期間不到半小時,就聽到個黑衣主管好大聲地呼喝Open kitchen 內的員工至少2次,聲大又無禮貌,街市佬咩???當時食緊飯既人全部望向廚房,而且有剛放學既幼稚園小朋友,真係會嚇一跳,我本人覺得好反感,覺得成間餐廳質素low曬。仲有咁既人管理,員工肯定被逼吸收好多副能量,個個木口木面,點會做出好既食物,可悲!!!