餐廳: 紅館 (擺花街)
資訊:

2021-01-19 1683 瀏覽
於中環隨意找間餐廳吃飯,反而充滿驚喜 ⇒ 龍蝦闊條麵 Boston Lobster Fettuccine 🦞 $258龍蝦肉都幾大舊。重點係個汁好好味,成個龍蝦湯咁,非常濃郁,闊條麵好入味⇒ Truffle Mushroom Risotto $158⇒ Roasted Herbs Chicken Winglets $78雞翼望落無咩特別,呢個價錢同份量,望到起初有點滴汗;但食落去外脆內軟,好juicy!⇒ 芒果拿破崙 Mango Mille-Feuille $78試咗芒果同士多啤梨,個人偏好芒果多D餅皮脆,唔會太甜同漏,芒果啖啖肉,都好正地舖係bar枱,basement 係用餐地方,職員態度友善有笑容Basement不算太大,當日只係坐了2、3枱客, 感覺還好,不會太迫夾
於中環隨意找間餐廳吃飯,反而充滿驚喜

試咗芒果同士多啤梨,個人偏好芒果多D
餅皮脆,唔會太甜同漏,芒果啖啖肉,
都好正