餐廳: FUMI
資訊:

2024-04-18 67 瀏覽
尋日我細佬放早, 我哋見到天氣又好心情又好所以我哋就食餐好嘅😂🫶🏻我有個朋友仔啱啱嚟咗呢度食 ✨嚐味盛宴✨,佢就推介我嚟, 見佢哋Menu除咗有嚐味盛宴, 佢哋仲有海鮮盛宴, 咁我哋就叫做每人一人一份🥰❤️盛宴Menu 🈶️ ✨帆立貝大菜天婦羅、茄子明太子、鰻魚玉子燒、甘酢大根✨海肥、鮮吞拿魚腩、深海池魚、油甘魚✨海鮮土瓶湯✨香蔥宫崎雞肉脆脆卷✨鯛魚九條蔥天婦羅✨A5鹿兒島和牛鐵板燒(三角、西冷)配 燒肉汁✨壽司廚師發辦壽司4點✨果物時令果物真係估唔到有咁多嘢食, 而且每一道菜都勁好味花盡心思🍣食材又新鮮, 估唔到佢哋仲用🦑螢光魷魚做壽司好特別, 我都係第一次食好好食😋和牛🥩鐵板燒🔥啲和牛入口即溶添☺️, 一實就知道係高質嘅油脂😘焦糖燉蛋🍳就食得多綠茶🍵嘅焦糖燉蛋都係第一次食as well , 簡直係Perfect match 🙌🏻除咗食物質素高之外服務亦都質素好高, 嗰度嘅店員👩🏻‍🍳🧑‍🍳🧑🏻‍💼每一位都好細心, 謝謝佢哋幫我哋悉心嘅安排🫶🏻下次再帶多啲屋企人嚟食先, 佢哋一定會好鍾意❤️❤️❤️

❤️盛宴Menu 🈶️

✨帆立貝大菜天婦羅、茄子明太子、鰻魚玉子燒、甘酢大根

✨海肥、鮮吞拿魚腩、深海池魚、油甘魚

✨海鮮土瓶湯

✨香蔥宫崎雞肉脆脆卷

✨鯛魚九條蔥天婦羅

✨A5鹿兒島和牛鐵板燒(三角、西冷)
配 燒肉汁

壽司
廚師發辦壽司4點

✨果物
時令果物

下次再帶多啲屋企人嚟食先, 佢哋一定會好鍾意❤️❤️❤️