2019-03-23 179 瀏覽
一早已經聽聞過灣仔有間好出名食牛角包嘅麵包鋪🧐 加上身邊幫襯過嘅同事亦大力推薦話係佢食過最好味嘅🤤既然今日早左出嚟, 就去睇下人龍有幾長先😅十一點幾去到門口, 已經見有十幾人排緊隊😲 星期日大家都鍾意食brunch 😚 好彩男朋友肯陪我排隊試😆 都排左八, 九個字, 終於可以坐入去喇😎望一望brunch menu, 男朋友叫左個two fried eggs 🍳, 有smoked back bacon, tomato cannellini beans, toasted Sourdough 😚我叫左個avocado toast 🥑, 賣相同味道都另外再叫左杯latte ☕️, 見到個拉花好開心因為我地坐正喺廚房隔離, 男朋友望望下d出爐麵包, 又嗌多個scone share 😋 新鮮出爐幾好食! 當然最後買多個招牌 croissant 🥐 打包晏d食啦, 名副其實又食又拎🤣

我叫左個avocado toast 🥑, 賣相同味道都

Avocado  Toast

另外再叫左杯latte ☕️, 見到個拉花好開心

Latte

2018-08-26
$150 (早餐)
Avocado  Toast
  • Croissant