終於俾我嗌到大王同我黎食啦👫🏻上次食左隔離間中菜🥢今次同大王黎食西餐🍽️餐廳歐陸式設計 • 以白色為主調🤍拱形大玻璃窗🪟望到出面湖景🏝️ / 綠色植物🌳,感覺勁舒服😌同另一半 / 屋企人 / 閨蜜 / 特別日子都係個唔錯既選擇🤗~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 先黎個讚讚位💕店員姐姐主動推介野食,話俾我地知"是日”野食既款式📖.▪麵包盤(晚餐時段會送) 🆓.🌸 春季限定套餐 ($498/位) 🌸🔸加+$𝟏𝟓可升級精選茶飲 或 汽水🔸加+$𝟑𝟎可升級咖啡.▫️煎北海道帶子配酸洋蔥及三文魚酸酸地,開開胃先😜.▫️地中海魚湯除左魚🐟,仲有青口 • 大隻蝦仁🦐.▫️海陸雙拼 (牛柳 拼 龍蝦) 牛柳🥩可揀𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦五成熟 / 𝐖𝐞𝐥𝐥 𝐃𝐨𝐧𝐞全熟。上枱時店員會拎埋醬汁黎俾我地揀(芥末醬💛 • 薄荷Jelly🌱 • 鹽🧂)半邊龍蝦,鉗位已拆殼,肉質彈牙🦞.▫️百香果慕絲蛋糕配薰衣草雪糕花香💜清清地,百香果💛帶微微酸,整體唔會好甜。讚讚位💕我地叫上甜品時,店員哥哥主動更換另一Set餐具俾我地。.以下係散嗌▪海膽燴飯香煎帶子 黑魚子醬 ($268)正中間有𝟐舊海
終於俾我嗌到大王同我黎食啦👫🏻
上次食左隔離間中菜🥢今次同大王黎食西餐🍽️
餐廳歐陸式設計 • 以白色為主調🤍

先黎個讚讚位💕
店員姐姐主動推介野食,話俾我地知"是日”野食既款式📖
▪麵包盤(晚餐時段會送) 🆓

🌸 春季限定套餐 ($498/位) 🌸
🔸加+$𝟏𝟓可升級精選茶飲 或 汽水
🔸加+$𝟑𝟎可升級咖啡

▫️煎北海道帶子配酸洋蔥及三文魚
酸酸地,開開胃先😜
煎北海道帶子配酸洋蔥及三文魚

▫️地中海魚湯
除左魚🐟,仲有青口 • 大隻蝦仁🦐
地中海魚湯

▫️海陸雙拼 (牛柳 拼 龍蝦)
半邊龍蝦,鉗位已拆殼,肉質彈牙🦞
海陸雙拼

▫️百香果慕絲蛋糕配薰衣草雪糕
花香💜清清地,百香果💛帶微微酸,整體唔會好甜。
百香果慕絲蛋糕配薰衣草雪糕

以下係散嗌
▪海膽燴飯香煎帶子 黑魚子醬 ($268)
正中間有𝟐舊海膽🧡,帶子輕輕煎香左表面。
燴飯軟硬適中,汁唔會過多🥄
海膽燴飯香煎帶子 黑魚子醬

▪凍 炭燒榛子鮮奶咖啡 ($65)
嗌左少甜岩岩好。表面仲有滑滑𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦,咖啡香都好出☕️
凍 炭燒榛子鮮奶咖啡

▪Tropical Spritzer ($78)
(芒果🥭 • 白桃🍑 • 奇異果🥝 • 𝐒𝐨𝐝𝐚🥤)
飲落芒果味🥭最重。
Tropical Spritzer

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費