2024-01-24 251 瀏覽
我哋岩岩星期六就兩個去拍拖😆 今次我地仲揀左科學園分店 環境好舒適同埋幾浪費 仲有outside seat 🥰 而且食完飯仲可以係附近散步 真心一流🧀意大利藍芝士及巴馬臣蒜蓉包我地點咗意大利藍芝士及巴馬臣蒜蓉包做前菜🤩 Pizza Express既蒜蓉包上面舖滿意大利藍芝士及巴馬臣 簡直係芝士愛好者既夢幻組合😚 麵包外酥內軟 每一口都充滿住芝士既濃郁美味 蒜蓉味道剛剛好 我同老公簡直愛不釋手😋🥩 燉牛頰肉配北非小米呢個飯真係堪稱令人驚艷既飯😳風味柔嫩而且口感好豐富!燉牛頰肉肉質極其嫩滑 幾乎入口即溶☺️ 每一啖都充滿住豐富既風味 配埋鬆軟既北非小米 簡直係完美搭配💕 呢一一道菜食完仲有一種溫暖同滿意既感覺🍕 煙燻燒烤醬牛肉披薩呢個煙燻燒烤醬牛肉披薩真係味蕾享受😍 薄脆既餅皮加埋多汁既牛肉🐂 煙燻燒烤醬同新鮮蔬菜令到口感更加豐富同埋清新😋 甜鹹風味結合得天衣無縫 真心食到停唔到口🍫 朱古力心太軟最中意就係食心太軟🥰 一用匙羹挖開蛋糕 朱古力醬傾盆而出😍 為味蕾帶來純粹既愉悅😳 濃郁柔滑既朱古力配上雪糕🍦 簡直完美無瑕 強烈推薦🍨🍰 芝士蛋糕呢個烤芝士蛋糕口感柔滑 味道濃郁而完美😋 頂部淋上

🧀意大利藍芝士及巴馬臣蒜蓉包

🥩 燉牛頰肉配北非小米

🍕 煙燻燒烤醬牛肉披薩

🍫 朱古力心太軟

🍰 芝士蛋糕
呢個烤芝士蛋糕口感柔滑 味道濃郁而完美😋 頂部淋上甜蜜的焦糖醬 增添左美好既甜味!係一道經典既甜點 岩哂🧀芝士愛好者💕