佢以抹茶同pet-friendly為主打,即刻吸引作為茶控嘅我去試😍 可惜上次週末下午去到餐廳,佢嘅招牌卷蛋都已經賣晒🤧 所以記得早d去試呀!!———————————————🌟Matcha Special $60🍵🤩 (好味指數: 4.5/5)抹茶特調包括3款配料:抹茶、燕麥奶、豆腐🤓 首先,為咗試佢嘅抹茶濃度,我喺未攪勻杯飲品前先試佢面層嘅抹茶🤤 結果係超!級!濃!🍵😍 好耐未試過咁濃嘅抹茶🤣 飲落香得嚟亦好回甘!!🤤 茶控必定會滿足😍🍵 再攪勻飲品後,抹茶、燕麥奶同豆腐嘅味道好夾🙌🏻 入口感覺豆腐味較重,帶有淡淡嘅燕麥香味,有種健康嘅感覺🤣😍 overall甜度啱啱好,值得一試🤤———————————————🌟Matcha Latte $55🍵 (好味指數: 4/5)抹茶味同樣重同回甘,奶味較輕,唔會太甜。但相比起Matcha Special, 呢杯嘅感覺冇咁突出🙈 Matcha Special較為值得一試!!🍵🤣
———————————————
🌟Matcha Special $60🍵🤩
(好味指數: 4.5/5)
———————————————
🌟Matcha Latte $55🍵
(好味指數: 4/5)
Matcha  Special
Matcha  Latte