2022-07-08 265 瀏覽
呢間burger喺荃灣都好出名~抵食味道又唔差!煙肉漢堡🍔 $60(加購正價飲品送薯條或沙律) 好豐富😍有一大塊肉、煙肉、蕃薯、炒洋蔥同菜。size都好大!配埋煙肉,食落調味啱啱好,味道好有層次😋不過麵包有啲硬同乾🥲牛肉餅好厚,牛味都ok而且有肉汁😍略嫌口感有啲太實淨~但整體性價比好高!4/5😋蒜香牛油雞翼✨ $38有四隻,價錢算中等~蒜蓉味好香好重,食落好脆口,雞翼入面好嫩滑😍不過有啲太油,一咬落去會有啲油滲出嚟🥲3.2/5😋蜜椒薯條🍟 $38薯條份量都好多~其實就係蜜糖加黑椒嘅味道!蜜糖包裹住薯條,但入面仍然好脆!所以就知本身啲薯條真係炸得好脆!食落有啲似甜椒嘅味道🤣第一啖有啲新奇,係少少上癮嘅味道!不過最後食落會好膩,最好多啲人share 先好叫!3.6/5😋Oreo 奶昔🥤 $38價錢絕對唔係話好平但好飲!感覺比以前稀咗,如果好似以前咁渴撻撻返少少會再好飲啲!不過佢即使比較稀,但味道都唔會話好淡,同時亦都唔會太甜!oreo 味都好重~希望個口感可以改善返!3.8/5😋總括嚟講兩個人食咗兩個burger,叫咗兩杯嘢飲,兩份小食,俾錢除翻開都係$140左右一個人,真係超抵食!味道雖
呢間burger喺荃灣都好出名~抵食味道又唔差!

煙肉漢堡🍔 $60(加購正價飲品送薯條或沙律)

4/5😋

蒜香牛油雞翼✨ $38

3.2/5😋

蜜椒薯條🍟 $38

3.6/5😋

Oreo 奶昔🥤 $38

3.8/5😋

總括嚟講兩個人食咗兩個burger,叫咗兩杯嘢飲,兩份小食,俾錢除翻開都係$140左右一個人,真係超抵食!味道雖然唔係話超級有驚喜,但想食burger嘅時候絕對可以過下口癮~
2022-06-02