2024-04-22 41 瀏覽
我最近喺Storellet App 入面登記做🐱貓爪烤肉會員獲得唔少優惠卷,今日決定用個張$348嘅烤肉二人餐😍🔥烤肉二人餐🥩 $348呢個套餐實在太豐富啦, 每人都只係💰百幾蚊就已經食到好飽😍重點係佢嘅燒肉都醃好晒味,加上食物本身肉味夠,唔洗再醮燒汁都Ok, 整體質素仲幾好tim☺️✨ 木耳青瓜🥒 (跟餐附送)✨ 全明星拼盤🍱內有蒜香豬五花、貓抓芝士雞、精選牛板腱、嫩肩里肌味現拌、秘製牛五花同藤椒牛舌等,份量仲好佛心🥰✨ 雞脆骨🍗✨ 海捕虎蝦🦐✨ 貓抓烤茄子🍆✨ 生菜🥬✨ 貓抓拌飯🍚上面有滿滿嘅飯素😍 珍珠米口感柔軟,加埋燒肉一齊食真係好夾!✨ 焦糖布丁🍮上面有個貓抓奶凍,非常可愛!味道仲幾好食tim!✨ 紅豆豆腐花最後跟餐仲送埋兩杯飲品 - 貓檸茶或貓草茶,CP 值實在太高😂

🔥烤肉二人餐🥩 $348

✨ 木耳青瓜🥒 (跟餐附送)
✨ 全明星拼盤🍱
✨ 雞脆骨🍗
✨ 海捕虎蝦🦐
✨ 貓抓烤茄子🍆
✨ 生菜🥬
✨ 貓抓拌飯🍚
✨ 焦糖布丁🍮
上面有個貓抓奶凍,非常可愛!味道仲幾好食tim!
✨ 紅豆豆腐花