2022-12-06 567 瀏覽
德國咸豬手超好味😍😍皮好脆,咬落去都聽到脆皮既聲🤣🤣👍🏻而且仲係切好咗既添🤣好方便👍🏻👍🏻豬手肉都好滑🤤🤤好易咬,唔會咁容易sip牙,鹹味好入肉😂😂有德國風味🫶🏻我地另外仲點咗洋蔥圈同椒鹽鮮魷作為送酒小食,洋蔥圈炸得好脆好香,椒鹽鮮魷都好足料,好大粒魷魚,椒鹽粉味道都好正😋😋送酒小食真係一流!❤️‍🔥❤️‍🔥蒜蓉荷蘭腸都好正!🤤🤤蒜蓉味爆香,加上荷蘭腸同蒜蓉都好香好惹味!😍😍熱辣辣更加好食👍🏻😋😋真係必試!配黑啤飲更加惹味~我地飲咗Guinness黑啤🍻香醇濃郁,苦中回甘💛💛好滋味🤤本身個人好喜歡飲黑啤酒,對比起其他啤酒😂😂👍🏻再送埋配酒小食一齊食真係大滿足!❤️‍🔥😍🍻呢間餐廳超抵食,而且味道菜式都不俗!有機會真係要來食下,同friend一齊聚舊吹水又得!❤️