2023-03-23 44 瀏覽
-栢檔極品海南雞飯-喺九龍灣放工諗住去淘大睇吓有乜食!突然之間想食海南雞,經過見到呢間然後見到門口好多人排隊買外賣,裏面堂食都滿座😜😜就決定入去食!😋😋😋海南雞飯套餐 (一人套餐) $83海南雞個皮好爽,啲肉好嫩滑!❤️❤️唔會有好大浸雪雞味🐓🐓! 一人餐好豐富!仲跟咗唐生菜,另外可以揀要皇牌靚湯或者飲品!我就叫咗凍檸茶再加$8試驗埋佢個皇牌靚湯!個湯有南瓜粟米紅蘿蔔豬骨🦴🦴無味精,但好濃郁😋😋-豬頸肉 (一人套餐) $83豬頸肉外脆內軟,一咬開豬頸肉油脂爆發😋😋😋送飯一流!呢個餐我哋揀咗鹹檸七😈😈😈!佢呢度所有飯都可以跟油飯!- 香煎手剁魚香肉餅 我都未試過咁樣食肉餅🤤🤤真係好好味!味道好惹味,佢煎到底面都好香脆👻👻食落去好有鹹香但係又唔會油膩!-佢哋嘅一人套餐會跟埋雪糕糯米糍,少少哋為晚餐作個總結🤤🤤-
栢檔極品海南雞飯

海南雞飯套餐 (一人套餐) $83

豬頸肉 (一人套餐) $83

香煎手剁魚香肉餅

食落去好有鹹香但係又唔會油膩!

佢哋嘅一人套餐會跟埋雪糕糯米糍,少少哋為晚餐作個總結🤤🤤