之前食過一次,掛住佢個北京填鴨,專登再黎食過🤤不過今次出左北京填鴨之外,嗌左其他冇食過既嘢食試,啲嘢食份量真係好大,食到勁飽🤰同埋今次係午餐去食,有午市套餐,都幾抵食。不過今次食既嘢就冇上次咁驚喜。 1️⃣北京填鴨(半隻)($168)好好味好滿足,同上次黎食一樣,半隻都極大碟。包起塊鴨、青瓜同蔥一齊食,正呀!  2⃣️排骨擔擔麵($48)個擔擔麵花生味好濃好香,有少少辣味,個湯偏杰身少少,令到啲麵好掛湯,好好味。  個排骨就好普通,啲骨有啲多,同埋層炸衣有少少甩皮甩骨咁😂  3⃣️水煮魚客飯($49)魚既份量幾多,入面仲有啲芽菜、酸菜,同埋魚塊都幾嫩滑。  不過我覺得佢既味道以水煮魚黎講太淡,唔夠辣,亦都唔夠濃味,個水煮汁太稀。  4⃣️肉三鮮($42)42蚊有十粒餃子🥟好多😳  肉三鮮即係包左豬肉、韭菜同埋蝦仁三款材料既餃子。每粒都包到好飽滿,食落啖啖肉。不過我就覺得佢既皮太厚。

1️⃣北京填鴨(半隻)($168)

2⃣️排骨擔擔麵($48)

3⃣️水煮魚客飯($49)

4⃣️肉三鮮($42)
排骨擔擔麵
水煮魚