2021-08-30 116 瀏覽
Blue House焗芝士日式肉醬炸雞意粉日式咖哩吉列雞排滑蛋飯價錢💲: $62/ $78好味程度😋: 3.8/5服務🍴: 3.5/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 4.4/5回頭率😚: 3.8/5-大埔呢間黃店幾出名,出名抵食又大份。去開個邊就去試左,係小店一間,入到去好家庭感覺。冇乜華麗裝修,不過價錢對得住個份量質素,所以可以一試。住呢邊的更加要多多支持💛-✅焗芝士日式肉醬炸雞意粉。肉醬份量好多,好多肉碎,味道帶甜唔太酸,足夠撈晒成個意粉😝 意粉焗過的關係唔會好軟。面頭的炸雞應該係急凍貨再炸,有d似香辣雞塊咁,入面唔乾,幾正常😬 成碟個面鋪滿芝士去焗,焗到啱啱好金黃,絕對唔係快餐店質素😚-✅日式咖哩吉列雞排滑蛋飯。又係好大的一碟😳 滑蛋好滑,係旋風蛋🥰落左牛奶去炒,火喉控制得好好。望落黃得來帶橙色,顏色好吸引。吉列雞排都好脆,有5大件,件件都好厚肉,啖啖肉😌 唯一挑剔的係佢咖哩汁唔夠多,唔夠我撈飯🥺 味道就好食既。-係性價比高的一間小店。見人地叫有個明太子牛乳意粉都唔錯咁,去開可以一試😎
Blue House
焗芝士日式肉醬炸雞意粉