餐廳: 小魚兒 (金馬大廈)
資訊:

2019-12-20 292 瀏覽
喺尖沙咀開左呢間主打四川豆花烤魚店 今日終於去左試😚 呢度除咗烤魚 仲有雞煲 串燒同小食 食物種類選擇都幾多㗎🤩我哋一場黎到當然要試吓烤魚啦 我地揀左老壇酸菜豆花海鱸魚 揀左少麻少辣😋 另外再加左萵筍同薯粉做配菜 上菜後店員會為你將魚切開煮熟 等一陣就食得啦😚 條魚有成1kg重 好厚好多肉 魚味重 配上濃味嘅酸菜麻辣鍋真係好夾好入味👍🏻 雖然偏辣 不過好惹味 酸菜都好好食 好彩有豆花和芽菜 豆花口感好滑👅 萵筍同薯粉都係我好鍾意食嘅麻辣鍋配菜 酸辣薯粉真係超級正 特別係佢地唔係用寬粉 更入味口感更好🤩記得like and share佢哋Facebook 仲有2串豬肉串燒送😍 好大串 香濃既孜然味配上嫩滑既豬肉串超出色😛 最後仲送左一客焦糖燒菠蘿比我地食 面頭香脆既焦糖包裹着香甜嘅菠蘿 真係一個好正既甜品 呢到價錢親民抵食 服務態度極佳 性價比好高🌟

我哋一場黎到當然要試吓烤魚啦
老壇酸菜豆花海鱸魚