2018-03-27 764 瀏覽
最近成日都好想食日本野,但又唔想食放題,記起有朋友之前介紹我食德美,終於搵到一日得閒出黎食啦我地6點左右就去到,可能因為平日既關係,餐廳都唔算多人,不過我地食完之後就發現出面有唔少人係度排隊輪候緊我地兩個人都唔係食好多野,首先叫左呢個壽司拼盤,擺第一舊壽司入口果下我即刻心心眼真係好好食啊!每一舊都超新鮮!好有係日本食壽司既感覺,真係好感動啊另外叫左個魚生丼,飯上面既刺身一樣係超級新鮮,佢地既飯唔係普通醋飯,係加左d調味既,食落去就唔會好單調睇餐牌果陣見到呢個溫泉蛋天婦羅,最鐘意食溫泉蛋既我即刻要點黎食呢個天婦羅好得意,佢好似用個炸漿整左個好似容器既野裝住隻溫泉蛋,為左唔好浪費任何一滴蛋汁,我一啖食哂成舊,香脆既炸漿同濃濃既蛋汁mix埋一齊,真係好好食呢餐完全滿足到我想食日本菜既願望,未有得去日本又想搵返係日本食壽司既感覺既話一定要黎

特上壽司拼盤

溫泉蛋天婦羅