2020-07-07 217 瀏覽
約朋友食飯最怕餐廳限時要交枱 傾一陣計就要走人🙊 呢個時候 樓上cafe都係一個唔錯既選擇😉 呢間樓上cafe每枱座位都幾大幾舒服 而且board game好齊全 連大富翁都有3盒😆仲有呢到係有2款party set既 我地今次4個人就揀左$159一個人既party set😌 已經包括左沙律 8款小食 2個主菜甜品同飲品🤩沙律我地揀左田園沙律配日式芝麻醬 菜都幾新鮮👍🏻 小食好震撼 有好多款式 無得輸芝士薯條店員千叮萬囑我哋要盡快食 因為香脆嘅薯條配上熱熔芝士真係好正👅 另外芝士汁焗蔬菜我都好鐘意 西蘭花粟米等等沾滿左芝士汁 好好味😋主菜我哋揀咗卡邦尼煙肉扭扭粉同埋黑松露海鮮意大利飯🥳 2碟都超大碟 卡邦尼煙肉扭扭粉除咗有煙肉片 仲有脆煙肉粒 口感豐富又夠味👍🏻 不過我哋更加鍾意黑松露海鮮意大利飯 黑松露味道好濃好creamy 配上海蝦 青口 魷魚同埋蜆肉 好惹味🤩飲品係揀兩款 不過係任飲嘅 我哋就揀咗荔枝紅茶同巨峰提子乳酸😍 兩款都唔係好甜 個人就比較喜歡荔枝紅茶 好清新👍🏻 甜品仲有每人一粒雪米糍 食到好飽好滿足🌟

已經包括左沙律 8款小食 2個主菜甜品同飲品🤩
沙律我地揀左田園沙律配日式芝麻醬 菜都幾新鮮👍🏻