今日午飯時間同朋友來到深水埗黃金電腦商場附近搵食,朋友話想食日本野,於是上網search到對面福榮街就有幾間選擇,就行過去睇睇吧!經過見到尼間一福門面幾sharp醒下,而且仲有日式甜品🍮食,兩個女仔即時心心眼😍,就揀尼間啦!店面不算大,但尚算整潔,雖然當時只係下午十二時左右,未到午市時間,但已有七八成入座率,十分旺場😳😳😳壽司盛同刺身盛都好吸引呢🤤🤤🤤午市餐好抵食,一個刺身丼(包五款自選刺身),加一個小食同飲品只係98蚊,我地決定叫一set share食,因為要留肚食甜品拼盤啊😬😬😬就係尼個甜品拼盤,店長推介,一定要試😍😍😍自選刺身丼,賣相吸引,刺身件件厚切,鮮甜有口感,正👍🏻👍🏻👍🏻油甘魚同三文魚刺身非常新鮮肥美🤤🤤🤤跟餐揀左炸雞🍗,熱辣辣新鮮炸起,肉質非常juicy👍🏻👍🏻👍🏻另送味噌湯一碗,食完刺身飲啖熱湯真係perfect 😊😊😊套餐仲包埋飲品,揀左烏龍茶,真係好抵食👍🏻👍🏻👍🏻甜品拼盤,擺得好靚啊!每款甜品都好精緻😍😍😍本人最喜歡抹茶🍵餅,不會太甜,配紅豆蓉食味道好夾😋😋😋心太軟都做得出色,面層鬆脆,裏面亦做到流心效果,味道好有層次😋😋😋

壽司盛同刺身盛都好吸引呢🤤🤤🤤

就係尼個甜品拼盤,店長推介,一定要試😍😍😍
刺身丼

油甘魚同三文魚刺身非常新鮮肥美🤤🤤🤤

另送味噌湯一碗,食完刺身飲啖熱湯真係perfect 😊😊😊

套餐仲包埋飲品,揀左烏龍茶,真係好抵食👍🏻👍🏻👍🏻
甜品併盤

甜品拼盤,擺得好靚啊!每款甜品都好精緻😍😍😍

本人最喜歡抹茶🍵餅,不會太甜,配紅豆蓉食味道好夾😋😋😋

刺身丼
甜品併盤