2021-07-03 162 瀏覽
#亞玉豆腐花 #sorriso_荃灣區 #sorriso_元朗區 #sorriso_屯門區 #sorriso_九龍城區-豆腐花嚟講,贊和同埋亞玉不嬲喺路德圍都兜到鹿死誰手,我就揀左食黃店嘅亞玉,個價錢真係平絕全港,因為冷熱同價都只係$3一碗,黃糖同薑汁任加,提返先,佢冇堂食😗 (疫情關係外賣兜要另加1蚊)🍨喳咋豆腐花 $3 我就叫咗凍嘅,見到阿姐啲喳咋加落啲豆腐花面,分量就呢個價錢嚟講都夠我食,揀喳咋都想要啲野咬下,豆嘅份量都夠嘅,而豆腐花我幾鍾意佢可以比我自己調味,本身好有豆味唔甜,不過我自己就加咗好多黃糖落去,咬到啲黃糖卜卜趣咁食好好食🍨芝麻糊豆腐花 $3都係同上面一樣啦,加咗啲芝麻糊喺豆腐花嘅面上面,唔甜,幾好食,呢個就唔建議加黃糖啦,就咁撈埋食都已經好好食#sorriso_新界 #sorriso荃灣 #sorriso_屯門 #sorriso_元朗 #sorriso_九龍 #sorriso_紅磡-📍 亞玉豆腐花荃灣荃興徑6號昌泰大廈地下5B舖紅磡船澳街99號遠富樓地下B舖元朗阜財街2號宏豐大廈地下12號舖 屯門青山坊2號華樂商場地下12號舖🕑Mon to Sun 13:00~01

🍨喳咋豆腐花 $3

🍨芝麻糊豆腐花 $3