2024-03-01 138 瀏覽
而家一個星期也有來一兩次外賣,哈哈!亦吃過一次堂食,甘堂食價當然貴少少。一般我都是喜歡單併,雙併就少d,兩種燒味享受播,你要求人地比筍位你就吾好諗La,單併也有可能筍筍地架,巨個雞都好好味,又吾老,比左胸一定鞋少少la架la,亦位就滑d,多d皮,葱油咸左d,燒肉飯近排好味左,同無以前甘咸,有d肥瘦有層次,有次食左乳豬飯,係貴d架la,旦好好味羅,個包醬加在上去勁好味,雖然吾係主角,d皮吾脆羅,始終吾即燒即賣,如果重脆就不得了,下次賣番屋企用焗爐焗番熱巨食,燒鵝就成日食la,過得去,比個d出名好多了,起碼見到肉肉同份量,其實好中意個d背脊同肚位,有腌料香味,不過d人就覺吾扺食,鵝最好食更係d脆皮皮皮la,其實重有其牠的,旦我都係鐘情某幾隻燒味。d人成日話d阿姐咩咩咩,又吾係呀,一時時la,要服務好,就去4星,5星酒店/酒樓/酒家吃la。見到拎住把刀C父一日到黑係甘斬,睇到都手累。