2020-07-27 268 瀏覽
每逢夜晚經過都見到座無虛席,心諗呢間餐廳啲嘢食應該都唔錯。基於限聚令關係,疫情暫時都無得堂食了。今次因為某個apps有折扣嘅關係,單點會有半價,飲品同甜品就除外。特別揀咗3點呢個時段嚟食個遲來的午餐,以為呢個時間會少啲人食嘢啦,但地下啲檯都差唔多座滿。我哋叫咗小食拼盤,雞卷丸同素菜春卷味道都幾好,雞翼正正常常,蝦餅唔夠彈牙。泰式燒雞扒飯無咩特別,飛天通菜少少辣好嘢味。叫咗兩杯嘢飲,一杯薑汁蘋果冰茶同薑檸梳打,兩杯都幾好飲唔錯啊!鍾意薑嘅朋友可以一試最後叫咗個雙色芒果🥭糯米飯作為收尾,糯米飯上面嗰層應該係碟豆花同斑斕汁嘅糯米飯,顏色好靚,打咭呃like一流,可惜芒果未多熟,有啲生。。整體上成餐飯都幾滿意,個位又夠冷氣又坐得幾舒服,侍應又幾好禮貌!
,以為呢個時間會少啲人食嘢啦,但地下啲檯都差唔多座滿。
,可惜芒果未多熟,有啲生。。
小食拼盤
泰式燒雞扒飯