餐廳: 醉胡爐
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-03-29 133 瀏覽
湯底令人驚艷, 職員首先拎個鍋上黎, 然後會加入白酒, 係你面前點火, 炒香海鮮, 十分打卡able湯底仲要勁足料, 有龍蝦, 有花甲,有青口等等, 再配埋少少洋蔥, 食落仲好新鮮, (打緊篇野都忍唔住流口水)炒香海鮮後, 職員加入龍蝦湯, 湯睇落好咸好濃咁, 但飲落一啲都唔係, 係好鮮, 味道適中, 飲完個人唔會好口喝, 係一個好舒服嘅湯 作為前菜, 送酒小食, 黑松露多士十分高分, 本身蝦多士已經係一件好好食嘅野, 加埋個黑松露醬非常夾, 食得出好足料, 而且炸得好好, 好酥脆配菜方面, 我地樣樣都有嗌, 丸啊、菜啊等等款式都算幾多不過重點推介呢個豬拼盤, 3款肉都好好食, 食落好滑, 一啲都唔鞋, 配落海鮮湯都十分match
火焰龍蝦海鮮鍋

黑松露蝦多士

胡爐豬拼盆

配菜方面, 我地樣樣都有嗌, 丸啊、菜啊等等
款式都算幾多
2023-02-16