2020-07-03 32 瀏覽
入九龍城唔一定要食泰國菜 推薦可以試下呢間台灣菜 真心覺得可以recall環境真係唔錯 幾適合打卡影相📸️慢慢食慢慢hea真係好爽 老闆娘又好熱情🥰😋鹽酥排骨炸得香脆,雖然好熱氣 真係真係忍唔住食多幾塊 份量適中 啱曬下午茶時段😍 人氣芝麻雞冀食肉最怕本身有雪藏味 好彩呢個醬汁調得好好 而且肉的口感唔會太硬 帶少少甜香味 整體來講唔錯 蒜香麻辣豬耳豬耳好爽脆,但係我覺得仍然唔算太辣 如果可以再辣啲就更加好等等蚵仔煎呢個人味道好正宗,蚵仔煎味道新鮮又juice 😍 好懷念台灣夜市嘅味道鹽酥雞呢個不過也不失 一個大眾雞扒嘅口味 不過等等hea的份量就比較大件 食完好滿足呀!!點少得凍飲呀食太多熱氣啦 雖然全部都係小食 但係真的好滿足 重點係慢慢hea住同fd傾計 好過去cafe shop🥰

環境真係唔錯 幾適合打卡影相📸️

慢慢食慢慢hea真係好爽 老闆娘又好熱情🥰

😋鹽酥排骨
鹽酥/脆香排骨

蒜香麻辣豬耳
豬耳好爽脆,但係我覺得仍然唔算太辣 如果可以再辣啲就更加好

等等蚵仔煎

鹽酥雞