餐廳: ULURU
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2019-04-06 317 瀏覽
一出地鐵站其實都幾易搵,幾分鐘就到,店舖裝修由地下門面去到外牆都有好靚既手繪畫,職員話全部人手畫,真係好靚好有feel。坐定睇睇餐牌,見到香脆軟殼蟹,蝦肉鹹蛋醬意大利飯,幾特別咁👀本身超愛咸蛋❤️再加多份香煎安格斯肉眼扒配紅酒汁。兩個都跟餐,一個湯一個沙律。另飲品就選擇左店員推介既:Ice rose tea 同lavender dream。首先黎左飲品先,有玫瑰裝飾個個係Ice rose tea,淡淡玫瑰味,茶飲落好順口,唔太甜。杯邊既deco都好靚,岩晒女士們拎住影相。友人個杯主要係荔枝為主調,酸酸甜甜咁,幾fresh。順帶一提,飲管係用紙飲管,又幾環保🤭是日餐湯係雜菜湯,配料煲得幾淋,ok的,係細少少姐😗我最有興趣既軟殼蟹,蝦肉鹹蛋醬意大利飯😄軟殼蟹同蝦都算大隻,份量足夠,估唔到鹹蛋整意大利飯都幾夾,入邊有d黃椒粒平衡口感,表示喜歡💕而個肉眼扒,配菜方面幾多元化,擺得都幾靚,肉眼肉味夠同大塊,我哋叫左五成熟都做到個個效果。食到差唔多當然叫返個甜品啦🤗聽店員講佢叫「花見」,賣相唔錯,店員送上時更有講解點解叫呢個名,幾有heart 👍🏻味道方面,淡淡花香既Aqua jelly配上清爽既檸

雜菜湯

是日餐湯係雜菜湯,配料煲得幾淋,ok的,係細少少姐😗
香脆軟殼蟹,蝦肉配鹹蛋醬意大利飯

我最有興趣既軟殼蟹,蝦肉鹹蛋醬意大利飯😄
香煎安格斯肉眼扒配紅酒汁

花見

味道方面,淡淡花香既Aqua jelly配上清爽既檸檬cheese cake,食完都唔會漏。

同友人食飽見呢度咁靚周圍望下,見佢有個露台位可以hea下影下相,仲有好靚既貓貓壁畫比我地打下卡,絕對滿足到我地呢d港女😂😂

2019-04-03
香脆軟殼蟹,蝦肉配鹹蛋醬意大利飯