2023-03-10 2012 瀏覽
呢間係土瓜灣倔頭巷入面既西餐深藏不露,5 course dinner set 498起,絕對值回票價大推由佢哋既聯營農場直送最傳統風味既48 個月手工西班牙 Iberian黑毛豬火腿,油香豐盈~好食到買左兩包返屋企慢慢嘆shellfish bisque湯底鮮甜香濃仲有好香既奶油味,掛邊既蝦大大隻而且肉質爽口彈牙主菜分別要左:Taste of Iberico - Iberian Pork, mashed potatoes, tomato confit, garlic crips 又係豬,不過當然係完全唔同口味㗎喇~好粉紅,好嫩口 🐽Umami Wellington - Lamb loin, smoked eel, roasted asparagus, mashed carrots and potatoes, au jus 真係好神奇,估唔到可以咁樣配搭!! 呢鋪仲唔係傳說中既魚羊 = 鮮~ 又真係出奇地好夾,唔會好羶又唔會有腥味。好滑嫩軟淋,加埋外層既酥皮口感有層次~完全 feel 到佢哋對食物同啲酒既質素都好有要求好有心思~仲有要特別多謝請我哋飲whisky 既靚仔哥哥~食得開心又滿足
主菜分別要左:

完全 feel 到佢哋對食物同啲酒既質素都好有要求好有心思~仲有要特別多謝請我哋飲whisky 既靚仔哥哥~食得開心又滿足既一晚
2023-03-09
生日