2021-06-10 359 瀏覽
「Green Waffle」 <元朗>🔸美式勁厚車打芝士鑊仔通心粉 Mac & Cheese Skillet $135Cheese Macaronn 🧀!!D 芝士堅多同濃厚 入口既滿足感足已彌補個罪惡感🤤唔好睇佢細細碟 再多就會好漏🔹火龍果窩夫配自選雪糕 🧇Pitaya Waffle with Ice cream $78QR code 落單既關係,一下就點曬所有食物,結果甜品早到🤦🏾‍♀️比起正正常常叫個朱古力、士多啤梨waffle , 我地選擇挑戰下其他野😆係試伏既心態下 又覺得ok wor 火龍果同waffle 雪糕都match同埋食咗咁多芝士後,食火龍果可以平衡下心理,好似健康d😛🔸炸魚薯條沙律 Fish & Chips $128好。大。件大過隻手掌、同炸得比較深色,我以為上咗兩條油炸鬼👻重點係條魚真係足料!唔會係一大舊炸麵粉 入面細細啖既魚 兼且肉身軟熟。當然 係食唔晒既😬🐶friendly當天係假日中午,都幾多人,明顯地跟唔切應對,但侍應們係幾nice 既#GreenWaffleDinner📍元朗型點一期地下G002號舖分店:中環、銅鑼灣
「Green Waffle」 <元朗>

唔好睇佢細細碟 再多就會好漏

同埋食咗咁多芝士後,食火龍果可以平衡下心理,好似健康d😛

🔸炸魚薯條沙律 Fish & Chips $128

好。大。件

大過隻手掌、同炸得比較深色,我以為上咗兩條油炸鬼👻

當然 係食唔晒既😬

🐶friendly