喺西環咁耐,因為呢到所有茶餐廳都好難食,特別係電車路果幾間,所以呢一間就係冇得揀嘅情況之下大拋離對手勝出。另外,佢贏起地段,係一條好舊嘅街入邊搭咗個帳篷,好地道!我每次去都係食同一個飯,雞肉溫泉蛋飯。其實成日都好想幫襯佢啲all day Breakfast,但係幫襯左兩次,都真係唔好食。。。條腸不了,菇不了,豆都不了,菜得啲最唔好食果隻。我叫呢個為左個cheese omelet乍,pancake硬,成日都好想問點解唔可以用心啲整???同埋食親太陽蛋、炒蛋都有殼!!!!點解All day breakfast無薯餅點解All day breakfast無薯餅點解? 旺角紅豆冰室$60既all day有碎蛋牛角包、薯餅、炸魚柳、菜有唔同種,人地有heart整,又平茶咖里可以參考下嗎?我都想幫襯你多啲架~~

另外,佢贏起地段,係一條好舊嘅街入邊搭咗個帳篷,好地道!

點解All day breakfast無薯餅
點解All day breakfast無薯餅
茶咖里可以參考下嗎?我都想幫襯你多啲架~~