餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

最近幾個月香港一直抗疫又無得出去玩 又無堂食激發左好多人既潛能同創意有一次男朋友亂up 話要搵日試下挑戰 自己加大過橋米線叫兩個過橋米線再將佢二合一仲要Cocktail mix 咁 將兩個唔同既湯混合一齊😂😂😂講左好耐都唔成事 就係果日 我地突然去左challenge自己我地首先叫咗一個煳辣湯底一個叫三哥酸辣湯底 兩個都走豬潤然後將兩個米線同湯倒埋一齊二合一變成一大碗最後成果特大過橋米線完成!D呀姐經過見到我地碗大米線都o哂嘴應該未見過有人咁痴線😂😂我地將兩個唔同既湯混合一齊新成品味道好特別 係’三哥煳酸辣’ 依然咁好食飲品我地叫左蜜桃乳酸同 酸梅特飲兩個都好好飲 好開胃!推介!!平時都係一個過橋米線share食今日一人食一個 食完下午完全做唔到野Rice noodle coma haha
最近幾個月香港一直抗疫

然後將兩個米線同湯倒埋一齊二合一

變成一大碗

最後成果

過橋米線

特大過橋米線完成!

D呀姐經過見到我地碗大米線都o哂嘴
應該未見過有人咁痴線😂😂

我地將兩個唔同既湯混合一齊

新成品味道好特別 係’三哥煳酸辣’ 依然咁好食

飲品我地叫左蜜桃乳酸同 酸梅特飲

兩個都好好飲 好開胃!推介!!

平時都係一個過橋米線share食
今日一人食一個 食完下午完全做唔到野