呢間係我1個月會最少光顧2-3次既冰室 特登坐車/行路去食佢地既早餐以39蚊來講真係冇得輸比其他餐廳叉燒蕃茄湯通粉  叉燒真係睇運氣 有時好好食 有時普普通通但個蕃茄湯就大多數都係好食,濃得來又香,既酸又帶少少甜   (但有時遲左去都會加左唔少水,就變得稀D 冇咁好味)個包:我現家去食通常轉方包  因為唔轉就太硬身炒滑蛋:算係好食過唔少連鎖店  整體滑身又有蛋味  唯一我覺得唔夠多(可能係我貪心 0.0 )杯熱檸檬蜜就正常 同埋唔洗加錢整體而言係我食過咁多間早餐來講 數一數二好食  但可惜唔係開係我樓下 -,-但都有缺點就係千萬唔好大陸假期去食,因為隔離係熊貓酒店果日去食D野食等半個鍾都搞唔店   同埋炒蛋又有蛋殼  (係人出去食蛋都唔想食到蛋殼,煩請見到提點一下廚師)
叉燒蕃茄湯通粉  叉燒真係睇運氣 有時好好食 有時普普通通
個包:我現家去食通常轉方包  因為唔轉就太硬身
杯熱檸檬蜜就正常 同埋唔洗加錢

但都有缺點就係千萬唔好大陸假期去食,因為隔離係熊貓酒店
早餐 叉燒蕃茄湯通粉配炒滑蛋
2023-07-11